Om Exakt Media

Exakt Media AB ger ut nyhetsbreven Pensionsnyheterna och Telekomnyheterna samt anordnar seminarier och nätverk.

Kontaktuppgifter till medarbetarna är:

Mikael Nyman
Chefredaktör Pensionsnyheterna
08-455 67 78
mikael.nyman@exaktmedia.se

Mats Sjödin
Chefredaktör Telekomnyheterna
08-455 67 77
mats.sjodin@exaktmedia.seHej och varmt välkommen till Exakt Media!

Exakt Media grundades 2007 av Malin Svenberg, Mikael Nyman och Mats Sjödin och har sedan dess gett ut kvalificerade affärsnyhetsbrev för olika branscher. Vi är den självklara kunskapskällan för beslutsfattarna inom de områden vi bevakar och vi brinner för att leverera snabba, korrekta och djuplodande nyheter till våra läsare.

Våra nyhetsbrev är Pensionsnyheterna och Telekomnyheterna – besök gärna respektive hemsida för mer information om nyhetsbreven!

Parallellt med nyhetsbrevsutgivningen arrangerar vi även uppskattade seminarier för respektive bransch, samt anordnar kostnadsfria nätverksträffar kring aktuella ämnen. Om du vill få inbjudningar till dessa är du välkommen att skicka ett mejl till info@exaktmedia.se, så sätter vi upp dig på sändlistan.

Hälsningar

Mikael och Mats
Planer framöver

Vi fortsätter vår uppskattade satsning på nätverk inom våra områden. Information kommer löpande på mejlen. Är du inte med på vår sändlista? Skicka ett mejl till info@exaktmedia.se så ser vi till att du håller dig uppdaterad om framtida seminarier och nätverksträffar.


Personuppgiftspolicy

Vi vill att du alltid ska kunna känna dig säker på att de personuppgifter som du anförtror oss hanteras på ett ansvarsfullt, korrekt och säkert sätt. Dina personuppgifter behandlas i överensstämmelse med den lagstiftning och de regelverk som gäller. Läs mer om vår hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Vill Du veta mer om Pensionsnyheterna, Telekomnyheterna eller TV-Nyheterna, besök respektive länk nedan.

Pensionsnyheterna »
Telekomnyheterna »
TV-Nyheterna »
Exakt Media AB · Johannesgränd 1 · 111 30 Stockholm · E-post: info@exaktmedia.se · Tel: 08-455 67 70 · Fax: 08-658 43 46 · Orgnr: 556733-3561